Arbetsverktyg

Jag har ju haft en hel saker som behöver åtgärdas i fastigheten, och för att komma ihåg och hålla reda på alla identifierade och utförda åtgärder så har jag använt mig av ett verktyg/app som heter Trello. Där har jag lagt upp lägenheterna samt de åtgärder som skall göras, och sedan kan man exempelvis checka av när åtgärden är genomförd.
Jag tycker det är ett bra verktyg för att hyfsat överskådligt och tydligt hålla reda på vad man ska göra och vad man har gjort. Nedan ser ni exempel på hur jag haft det.
Om någon läser detta och har något annat verktyg ni kan rekommnedera för detta så kommentera gärna. Jag hade gärna sett att man kunde få in lite mer projektänk i det, dvs tidsuppskattning och hur långt man kommit etc.

En tanke på “Arbetsverktyg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.