Lånsiktiga planer med fastigheten

Jag tänkte skriva lite om vilka långsiktiga planer/åtgärder jag tänkt göra med fastigheten:

 • Dela upp den större lägenheten i 2 mindre lägenheter. Denna lägenhet är idag ett helt våningsplan, och har för cirka 50 år sedan egentligen varit uppdelat i två lägenheter, så det finns ”naturliga sätt” att dela upp lägenheten. Jag har dialog med befintlig hyresgäst kring detta, och räknar med att komma mål i den diskussionen så att detta kan genomföras.
  Detta skulle öka intäkterna på fastigheten med cirka 6500 SEK/mån. Följande övergripande delar kommer då behöva genomföras rent praktiskt i den renoveringen:
  • Uppförande av 2 nya väggar för att dela upp befintlig hall, med tillhörande dörrar.
  • Sätta igen en befintlig dörrpost.
  • Uppförande av nytt kök med tillhörande rördragningar etc.
 • Uthyrning av lokal i källaren är något jag funderat på. Den skulle kanske inte vara optimal för en verksamhet där man träffar mycket kunder, utan snarare mer som kontor eller liknande, lokalen är idag cirka 15 m2 och har tillhörande toalett. Skulle jag hitta en hyresgäst till denna så kommer jag dock behöva renovera både lokalen och toaletten. Jag har lagt ut annons i lokala tidningen och på annonssajt på nätet för att känna av intresset för detta.
 • Uppförande av ytterligare parkeringsplats, idag finns det i princip bara plats för en bil, och jag kommer behöva utöka med yterliggare parkeringsplats som hyresgästerna kan hyra framöver, speciellt när jag utökat med ytterligare en lägenhet.En tanke på “Lånsiktiga planer med fastigheten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.