Vem är jag och varför blogga?

Detta är mitt första inlägg i denna blogg och då passar det ju sig att berätta lite kort om vem jag är varför jag startat denna blogg. Jag har ett stort intresse i fastigheter, och vill på sikt kunna ägna mig åt detta på heltid. Jag har länge letat efter min första fastighetsinvestering. I jakten på detta så har jag även letat efter likasinnade på andra bloggar för att få kunskap/tips/inspiration etc, och kortfattat så kan man väll säga att jag inte hittat så många som bloggar kring detta som är i ungefär samma fas som mig själv. Därför har jag länge funderat på att själv starta en blogg om fastighetsinvesteringar, so here we go!:)

Jag tror mycket på att analysera och skriva ner saker för att faktiskt lära sig och att inhämta ny kunskap, så därför kommer jag använda denna blogg för att föra egna noteringar och presentera information som är bra kunskap att ha inom fastigheter.

Kort om om mig, jag jobbar idag på bank, men inte inom den traditionella bankverksamheten, och jag kan genom jobbet tyvärr inte erhålla några traditionella fastighetslån etc.
Jag har ett stort intresse av ekonomi och framförallt privatekonomi med aktier etc. och kommer säkert att skriva lite om dessa ämnen också.

En tanke på “Vem är jag och varför blogga?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.